PDA

View Full Version : Set time?



jmschnur
2010-11-27, 09:58
How do I set the time for my players? I am now. One hour off

ghostrider
2010-11-27, 10:21
Players get time from the server. If you're connected to mysb.com, make sure you're set to the correct time zone.

jmschnur
2010-11-27, 11:48
Thanks for. Some reason my settings were wrong in the server.