PDA

View Full Version : Help! -No Audio through Squeezebox



Simon Turner
2004-08-22, 14:04
Up until this point it sounded like the same problem I have.
However, mine is nothing to do with the cables but appears to be a fault
with Slimserver, as one instance of Slimserver will drive the Squeezebox
just fine whist the other one I run gives no audible output from any of the
Squeezebox outputs.
See thread: [slim] 5.2.1: Slimserver stops streaming sound
butotherwiseappears fine
Note: the 5.2.1 bit in the title is now redundant as the problem currently
occurs on 5.3.0b1

Simon Turner
Brighton UK

> -----Original Message-----
> From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com]On Behalf Of Jason
> Sent: 22 August 2004 21:21
> To: 'Slim Devices Discussion'
> Subject: [slim] Help! -No Audio through Squeezebox
>
>
> How could you have gotten no audio through the headphone jack and
> then fixed
> the problem with a cable swapout?
>
> -----Original Message-----
> From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of Camp Murphy
> Sent: Sunday, August 22, 2004 12:46 PM
> To: 'Slim Devices Discussion'
> Subject: [slim] Help! -No Audio through Squeezebox
>
> Wait!! I got it. I opted to swap out the audio cables from the
> Squeezebox
> to the receiver. I had two pairs of bad Monster Cables. One digital coax
> the other an analog stereo pair. I replaced the digital coax
> Monster with a
> $10 cheapo cable and every thing works perfectly!
>
> You think Monster Cable would like to use my testimonial in their ad
> campaign? :)
>
> Thanks for your help!
>
> -----Original Message-----
> From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of Phillip Kerman
> Sent: Sunday, August 22, 2004 1:33 PM
> To: 'Slim Devices Discussion'
> Subject: [slim] Help! -No Audio through Squeezebox
>
> > Thanks for the response...I didn't think to check the headphone jack.
> > I just checked it and no, I get no audio from the headphone jack
> > either. And the Squeezebox volume has no effect whatsoever.
> > Is my unit dead?
>
> Sounds like it to me.
>
> Thanks,
> Phillip
>
>