PDA

View Full Version : how to replace transporter screen



Konig
2010-06-03, 16:53
the screen on the left panel of my transporter does not show characters anymore. I'd like to know how I can replace it myself since sending the whole unit to fremont sounds like overkill for a screen.

Thanks in advance

amcluesent
2010-06-04, 13:42
>I'd like to know how I can replace it myself<

Sourcing the vacuum display is impossible as they went end-of-life a while back.

You'd have to track down a broken SB3 and transfer the screen or hope Squeezebox will repair it under warranty from their stash of displays.

pfarrell
2010-06-04, 13:53
On 06/04/2010 04:42 PM, amcluesent wrote:
>> I'd like to know how I can replace it myself<
>
> Sourcing the vacuum display is impossible as they went end-of-life a
> while back.

You can just have SlimServer put the display on the other screen.

Its the same screen in the SB2 and SB3/Classic. I assume that actually
doing the swap is mostly mechanical with a cable or two.

--
Pat Farrell
http://www.pfarrell.com/

iPhone
2010-06-05, 07:31
Ebay and Audiogon are your friends for spare parts. Just bid on the proper used model making sure the description says the unit powers up with a good display. Win auction, swap display.

Don't know if this will work because I haven't actually tried it but I don't see why it wouldn't. Some SB3 store display demos got onto the used market, they don't work as players out of the box, but the display should be a match.