PDA

View Full Version : Clicks at beginning of songs?



Jacob Weber
2004-08-19, 19:57
Hi. I'm loving my SqueezeBox, except for one problem. Almost every song
I play starts out with a short click/pop. Also, the very beginnings of
songs are often cut off (maybe the first half second). Most of my songs
are AAC 160k, streaming off a Mac, and I'm using bitrate limiting at
256k. Does anyone else have this problem?

Jacob

Jacob Weber
2004-08-20, 04:46
Now that you mention it, I'm also using the digital outs. I'm not sure
if the same problem happens when I use the analog outs, but I'll try it.

Jacob



In article <20040820032022.TWJU5206.mxfep01.bredband.com@inet>,
"Tore Johnsson" <tore (AT) torejohnsson (DOT) se> wrote:

> Hi
>
> I have a similar problem started when I connected the SB to DAC (Micromega).
> There is some kind of electrical short sound when I press fwd button or when
> it changes tune. The problem is I don´t know why.
> Tore
> Gothenburg Sweden
>
> -----Ursprungligt meddelande-----
> Från: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com]
> För Jacob Weber
> Skickat: den 20 augusti 2004 04:57
> Till: discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> Ämne: [slim] Clicks at beginning of songs?
>
>
> Hi. I'm loving my SqueezeBox, except for one problem. Almost every song
> I play starts out with a short click/pop. Also, the very beginnings of
> songs are often cut off (maybe the first half second). Most of my songs
> are AAC 160k, streaming off a Mac, and I'm using bitrate limiting at
> 256k. Does anyone else have this problem?
>
> Jacob