PDA

View Full Version : Everything stopped working



dundon00
2010-03-17, 09:29
Sometime last night, all of the sudden, all music ceased playing and my players are no longer discoverable by SqueezeCenter. When I go to the players section in the web settings, it says it can't find any. I've tried rebooting my computer, unplugging/replugging my squeezeboxes themselves, refreshing, and nothing. Both my iPeng and SqueezeBox remote say that they can't connect to any server. I was playing around with iPeng at the time that this happened, though I cannot possibly imagine how I would have caused this.

last lines in the server log (taken after reboots) look like the following. Any ideas?

[10-03-16 23:00:04.5323] main::init (320) Starting Squeezebox Server (v7.4.2, r30215, Mon Feb 22 10:11:12 PST 2010) perl 5.010000
[10-03-16 23:01:21.1098] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_error (447) Unable to login to SN: Connect timed out: Bad file descriptor
[10-03-16 23:01:21.1101] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_init_error (180) Unable to login to mysqueezebox.com, sync is disabled: Connect timed out: Bad file descriptor
[10-03-16 23:01:21.1104] Slim::Networking::SqueezeNetwork::_init_error (190) mysqueezebox.com sync init failed: Connect timed out: Bad file descriptor, will retry in 300
[10-03-17 07:46:22.0298] main::init (320) Starting Squeezebox Server (v7.4.2, r30215, Mon Feb 22 10:11:12 PST 2010) perl 5.010000
[10-03-17 07:46:54.8788] Slim::Plugin::InternetRadio::Plugin::cacheIconErro r (331) Error caching remote icon http://www.mysqueezebox.com/static/images/icons/radiomusic.png: Connect timed out: Bad file descriptor

toby10
2010-03-17, 10:27
Did you try rebooting the router as well?

dundon00
2010-03-17, 18:41
Yes, I've tried that. I have absolutely no idea what to do. There are white lights and everything on the sqeezeboxes themselves, which usually indicates things are hooked up, so I have no explanation for what is going wrong.

Mnyb
2010-03-17, 20:36
Yes, I've tried that. I have absolutely no idea what to do. There are white lights and everything on the sqeezeboxes themselves, which usually indicates things are hooked up, so I have no explanation for what is going wrong.

white lights ? they are not hooked up at mysqueezebox.com .
Log in and check ?

dundon00
2010-03-17, 22:21
Doesn't white usually mean connected and blue mean not connected?

At any rate, when I login to mysqueezebox.com I do see the players listed. Is there some setting in particular I should look for on that site?

dundon00
2010-03-17, 22:39
I've also attempted to uninstall SqueezeCenter including all preferences and re-install to no avail. Might it help to disconnect or delete the players from mysqueezebox.com?

toby10
2010-03-18, 05:30
Yes, I've tried that. I have absolutely no idea what to do. There are white lights and everything on the sqeezeboxes themselves, which usually indicates things are hooked up, so I have no explanation for what is going wrong.

What players are you using? I'm guessing you are using SBR's (Receivers).
If the indicator colors are the same for SBR's and Radio's:

Red = not connected to network
Blue = connected to network, not connected to server (SBS or MySB)
White = connected to server

So I can only surmise that your players are (or at least *think* they are) connected to a server. Any chance there is another instance of SBS running on your system?
Try turning OFF the computer, if your players still show White than they must be connected to MySB somehow.
At any time did you ever run the SBS 7.5 Beta version?
Do you use NET:UDAP or your Duet Controller for player setup?

dundon00
2010-03-18, 20:42
Yes, these are squeezebox receivers.

Interestingly, when I shut down my computer, the lights remain white. When I unplug my receivers and re-plug them back in, they go from red back to white. I even tried unplugging my router altogether eliminating any wireless signal, and they STILL went to white.

I've never installed any Beta software on my machine.

Originally I used my Duet controller to set it up. I successfully set up everything over a year ago and have only the occasional hiccup but never anything this severe.

Mnyb
2010-03-18, 21:16
I've also attempted to uninstall SqueezeCenter including all preferences and re-install to no avail. Might it help to disconnect or delete the players from mysqueezebox.com?

Ok are they actually connected to mysqueezebox.com ?

If the disconect button is not greyed out they are conected.

On the mysqueezbox com website there is a remote control button can you play radio from there ?

Note that a player can only be connected to one server at the time local squeezeboxserver or mysqueezebox.com

If sthey indeed are conected there, a click on the disconect button should get them back to the lokal server.

dundon00
2010-03-18, 21:16
I called support and figured it out. Apparently my controller was connected to another account for some reason so it wasn't finding the players. They reset it on the server, then we reset connecting to the receivers, and everything is working now. Thanks for the responses....