PDA

View Full Version : Way to standardize volume levels?



nk7z
2010-01-01, 09:10
Hello,

I am new to this hardware/Software. Is there a way to normalize the output volume of the radio? Many stations, of many different volumes, and it would be nice to have a plug-in, or feature that will standardize the volume levels... Any way to do this?

Dave

garym
2010-01-01, 09:15
the options available for your own music unfortunately are not available on internet streams. Lots of interest in this option however.

nk7z
2010-01-01, 22:19
I bet there is... Lots of folks all running different standards... Oh well, someone will create something for it eventually.

Dave

aubuti
2010-01-02, 12:26
You can vote for this bug/enhancement request: https://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=2431

rodef
2010-08-01, 08:09
Has this feature been implemented please?

I can't seem to access the link above.

Thanks

peterw
2010-08-01, 08:27
Has this feature been implemented please?

No, it hasn't. :-(


I can't seem to access the link above.

The bug server now only accepts plain http requests, so try http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=2431

Here's another one I just voted for: http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=3152 -- "gain setting for files without replaygain" -- for the times you rip a CD and don't get around to adding replaygain tags.