PDA

View Full Version : slimserver thinks m4a AAC files have zero length size



2004-08-02, 00:22
> -----Original Message-----
> From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of
> Andrew W. Donoho
> Sent: 02 August 2004 01:34
> To: Slim Devices Discussion
> Subject: [slim] slimserver thinks m4a AAC files have zero
> length size
>
>
> On Aug 1, 2004, at 16:27, <robin-lists (AT) robinbowes (DOT) com> wrote:
>
>
> -f 1 doesn't make any difference - still white noise.
>
> I tried doing faad -w file.m4a > file.wav and playing
> back the wav and I
> still just get white noise so I suspect that faad may
> not be working
> correctly.
>
> Any further suggestions gratefully received...!
>
>
>
> Robin,
>
> Please compile out of CVS as I directed. There is a bug in
> FAAD2 for piping decoded music. You appear to have used
> someone's rpm of the 2.0.0 version. My instructions were in
> the previous email.
>

Andrew,

I've just tried that and get this error:

configure.in:18: required file `common/mp4v2/mpeg4ip_config.h.in' not found
common/mp4ff/Makefile.am: installing `./depcomp'
plugins/xmms/src/Makefile.am: installing `./compile'
configure.in:18: required file `common/mp4v2/mpeg4ip_config.h.in' not found
autoreconf: automake failed with exit status: 1

On further inspection, the common/mp4v2 directory is empty, i.e. it did not
get checked out of CVS.

I shall investigate further...

R.
--
http://robinbowes.com