PDA

View Full Version : SB won't shuffle



Gus
2009-12-15, 17:00
Someone was playing around with our SB and now it refuses to shuffle songs. When I select Random Play --> Songs, it will load a playlist, but stay stuck on the first song. Even if I hit the Forward button. Any ideas on how to fix this? Never encountered this before! Cheers in advance!

snarlydwarf
2009-12-15, 19:07
Someone was playing around with our SB and now it refuses to shuffle songs. When I select Random Play --> Songs, it will load a playlist, but stay stuck on the first song. Even if I hit the Forward button. Any ideas on how to fix this? Never encountered this before! Cheers in advance!

It sounds more like it has been changed to 'Repeat Song' mode.

(Yes, a silly setting, IMHO... but someone must like it...)

If you have an SB2/3/Classic/Boom with the IR remote, press the repeat button until it shows repeat off. (Or repeat playlist if you're into that...)

My SBC is too far away for me to look where that is there, but it's a similar setting.

Gus
2009-12-15, 19:30
So, simple (but not obvious)! Thanks. Very much appreciated!