PDA

View Full Version : SB2 Cant find DHCP server



maddymarc
2009-11-25, 02:38
This is driving me crazy... Suddenly today my SB2 can't get an IP.
I've tried resetting factory defaults on the SB2, power cycles of SB2 and router, SB2 moved to next to router, disabling wireless encryption, disabling and enabling DHCP on router... Nothing works... Please help!
Server v7.4.1
SB2 firmware updated yesterday.

Next trick will be reinstalling Squeezebox Server, I guess.

maddymarc
2009-11-25, 04:01
Tried setting static IP for server PC and SB2. No dice there, either. FML

maddymarc
2009-11-25, 04:55
static ip finally worked.