PDA

View Full Version : how do I type a space



jeanwedding
2009-11-14, 14:48
Sorry I dont see how under the downloaded owners manual. I did it once but dont know what I did. For example if I want to "type" with the knob (which is a pain in the ####)..... "Good day " with a space between good and day.
I tried "-" but that did not work. If this is covered in the owners manual I sure dont see it. in the 20 plus pages I printed out.
Thanks
Jean

Billiam43
2009-11-14, 14:56
The space is the blank character when you "dial". The cursor will move forward one character and leave a space. Just click the blank spot for a space.

kidstypike
2009-11-14, 15:00
Sorry I dont see how under the downloaded owners manual. I did it once but dont know what I did. For example if I want to "type" with the knob (which is a pain in the ####)..... "Good day " with a space between good and day.
I tried "-" but that did not work. If this is covered in the owners manual I sure dont see it. in the 20 plus pages I printed out.
Thanks
Jean
Space is between the "9" and "a".

bobertuk
2009-11-14, 15:38
On my SB Controller and BOOM remote you can use the + button as well.

Bob

jeanwedding
2009-11-14, 17:28
It was driving me batty.
Now did it tell us such a thing in the owners manual???? what page????
It took me a while to find it before I read the 2nd reply
Thank you, found it before kidstypike told me where to look.
Boy it will be so much nicer when REMOTE is available........ right????
Thank yall
Jean