PDA

View Full Version : No audio on Radio playback



twynne
2009-10-20, 13:18
Can anyone think of a reason why there would be no audio on one of my Radios? It's connected to the server, and sound effects are heard when navigating menus (so it's not the speakers). There's also a Boom connected to the same server and playback on that is fine.

Any thoughts?

Thanks,

Tom

MickeyG
2009-10-20, 15:02
Can anyone think of a reason why there would be no audio on one of my Radios? It's connected to the server, and sound effects are heard when navigating menus (so it's not the speakers). There's also a Boom connected to the same server and playback on that is fine.

Any thoughts?

Thanks,

Tom

I believe that's a bug with 7.4.0 (bug 14481). It's fixed in 7.4.1, which is almost ready for official release.

It would be great if you could confirm that this release fixes this problem, but from personal experience I know it can be hard to replicate.

Mickey

twynne
2009-10-20, 16:01
Thanks Mickey - will give this a try. I don't suppose you can comment as to how close an 'official' 7.4.1 release is?