PDA

View Full Version : 7.4: control of SB3 text size?



bobkoure
2009-10-16, 19:34
It still shows as an option or squeezeslave2, running on my PC (which has no display) but not for my SB3s.
So... where'd it go?
Thanks!

edit
While I'm at it, the control to turn of an automatic rescan every time musicIP adds some new tracks seems to be missing (I think it was something on the musicIP panel you could set to 0). Any idea where that went...?

JJZolx
2009-10-16, 21:33
It still shows as an option or squeezeslave2, running on my PC (which has no display) but not for my SB3s.
So... where'd it go?

Where are you looking?

In the web interface under Settings > Player > [playername] > Display there are options for 'Font' and 'Standby Font' sizes.

In the IR remote interface there's an option under Settings > Display > Text size. I assume that this controls only the 'on' font size and doesn't affect the standby font size.

There's also control via the 'Size' button on the remote.

bobkoure
2009-10-17, 06:18
Oh - OK.
I was looking for "text size" on that same panel (which is still what shows for my squeezeslave 2 "player".
Looks like the fonts I want are in the dropdowns. D'oh!
I hadn't thought to look at the remote interface. I mostly use the web UI on a tablet.
Thanks!