PDA

View Full Version : Problems connecting



Clive Chater
2004-07-03, 00:52
I will second that too. Whenever I get the same symptoms, rebooting the
wireless router always works. However I noticed this very quickly only
because my WiFi link to my laptop faded at the same time.

My wireless router is an Actiontec just in case others have a similar
problem and maybe there's a pattern.

Clive.

-----Original Message-----
From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of Chris
Sent: 03 July 2004 08:29
To: Slim Devices Discussion
Subject: [slim] Problems connecting


Bad form to answer myself, I know but it seems a reboot of my wireless
router fixed things.
Weird..

Fraser
2004-07-03, 04:03
No pattern. :-) I've seen this problem twice with a Dlink DI-514+. At
least, the pattern isn't by brand. I suppose it's possible that the
router DHCP servers come from the same code base...

Clive Chater wrote:
> I will second that too. Whenever I get the same symptoms, rebooting the
> wireless router always works. However I noticed this very quickly only
> because my WiFi link to my laptop faded at the same time.
>
> My wireless router is an Actiontec just in case others have a similar
> problem and maybe there's a pattern.
>
> Clive.
>
> -----Original Message-----
> From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of Chris
> Sent: 03 July 2004 08:29
> To: Slim Devices Discussion
> Subject: [slim] Problems connecting
>
>
> Bad form to answer myself, I know but it seems a reboot of my wireless
> router fixed things.
> Weird..
>
>