PDA

View Full Version : 5.2 problem -- clicking w/ flac



Brian J. Haag
2004-06-27, 11:26
I'm running wireless, 5.2, .27, latest flac.exe, WinXP
Pro on the server box, and music folders hosted on a
separate box. Updated this morning, and now I get a
lot of clicking (right channel only) when playing back
..flacs (this has never been an issue before). Also,
mp3s are occasionally 'chirping'. These are things
I'd normally associate with bandwidth issues, but
that's never been a problem before. How do I figure
out what's going on?

b

=====
Brian J. Haag
brian_haag (AT) yahoo (DOT) com

kdf
2004-06-27, 11:30
Having your music on a box separte from the server will take a long time to
scan. 5.2 has so many changes to the way data is handled that a rescan is
required. Please confirm that the initial scan has taken place and completed.
If it is still running, you will have some playback issues. If it has not
started, the data has to be juggled on the fly and could cause other issues.
kdf

Quoting "Brian J. Haag" <brian_haag (AT) yahoo (DOT) com>:

> I'm running wireless, 5.2, .27, latest flac.exe, WinXP
> Pro on the server box, and music folders hosted on a
> separate box. Updated this morning, and now I get a
> lot of clicking (right channel only) when playing back
> .flacs (this has never been an issue before). Also,
> mp3s are occasionally 'chirping'. These are things
> I'd normally associate with bandwidth issues, but
> that's never been a problem before. How do I figure
> out what's going on?
>
> b
>