PDA

View Full Version : WMA issues



Joshua R. Smith
2004-06-18, 12:08
The nightly update did it. Thanks a 10^6!!

Josh



-----Original Message-----
From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of kdf
Sent: Friday, June 18, 2004 10:18 AM
To: Slim Devices Discussion
Subject: [slim] WMA issues

static is indicative of reversed endian (byte-swapping). This should be
solved
in teh recent nightlies. Try installing the lastest and let us know if
that
solves the problem.

http://www.slimdevices.com/downloads/nightly/latest/

you will want the EXE version, and it should install nicely over your
5.1.5
isntall without having to uninstall. However, if you dont mind
uninstalling, it
is always the nicest way to go, just to be 100.1% sure :)

-kdf

Quoting "Joshua R. Smith" <jrs68 (AT) humboldt (DOT) edu>:

>
> I have kind of fixed this. I found lame.exe and put it in the proper
> folder. Now I can play one of my albums, but the rest turn into
static.
> Any ideas on what is going on?
>
> Again - I am guessing this has been discussed - I just don't know how
to
> search the archives.
>
> Thanks in advance-
> Josh
>
> -----Original Message-----
> From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of Joshua R.
> Smith
> Sent: Thursday, June 17, 2004 11:30 PM
> To: discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> Subject: [slim] WMA issues
>
> I am guessing that this has been addressed, but I am new, and the
> archives are not searchable.
>
> I have slim server running on my XP laptop wirelessly connected to a
> router. I also have a XP desktop wired to the router. Both have
static,
> local (local DHCP) IPs. I can stream mp3s in my collection, but when I
> attempt to play a wma file it will load the file into the playlist,
but
> it won’t play the file. On both the local and remote computer winamp
> will show the name of the song that is supposed to play, but it never
> plays, nor does the server window in the browser show that it is
playing
> – i.e it says that it is stopped. Again – this works for mp3s. I
know
> that my wma collection is not write protected. I also have the wma
> conversion turned on in the server prefs and I am running the latest
> (5.1.5) version.
>
> Thank you in advance-
> Josh
>
>
>
> ---
> Outgoing mail is certified Virus Free.
> Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
> Version: 6.0.707 / Virus Database: 463 - Release Date: 6/15/2004
>
>
>
>