PDA

View Full Version : INGUZ plugin? NEED HELP



milosz
2009-08-09, 11:32
No one seems to be responding to my post re: Inguz under 3rd party plugins...

Does Inguz plugin work with 7.3.4? I can't get it to start on my server

Is Inguz still consisidered a "current" plugin? I can't get any response to my posts under 3RD PARTY PLUGINS in the Squeezecenter Forum here, and I can't contact hpyle (at) inguzaudio.com.....

Are there any other DSP plugins for Squeezcenter?????

Matt B
2009-08-09, 12:35
Wouldn't know about 7.3.4 but it definitely works with 7.3.2

milosz
2009-08-09, 13:57
Good info. I'll downgrade and give it a try.

Thanks!

arztde
2009-08-11, 05:36
Wouldn't know about 7.3.4 but it definitely works with 7.3.2

Maybeits not absolute correct topic but i magine you use this plug in. Will it run on my eeebox b202 (Win XP), because the processor have only 1.6 GHz. RAM 1 GB.
They announce there its necessary 2GHz processor.

Matt B
2009-08-11, 13:58
...because the processor have only 1.6 GHz. RAM 1 GB.
They announce there its necessary 2GHz processor.
Using 1.8Ghz AMD Semperon processor here with no problems

arztde
2009-08-11, 18:15
.... and I can't contact hpyle (at) inguzaudio.com.....


Maybee you try hpyle (at) cabezal (dot) com

milosz
2009-08-11, 19:14
Thanks!