PDA

View Full Version : Shoutcast gone again!



Roger Mitchell
2004-06-17, 08:20
I have just upgraded to the latest nightly and now find that I am no longer
able to connect to Shoutcast. I get the usual "connecting to web..... "
etc., then I loose the server. This happens every time so doesn't seem to be
intermittent. I was using 5.1.6 of 2004-06-08 and that was fine. Is it me or
is this a real problem?

Roger - Newbury, UK

kdf
2004-06-17, 08:54
For the record, it IS possible to play FLAC unbroken. My setup has never has a
problem. Linksys BEFWS11, one wireless squeezebox and one wireless laptop using
the WLAN. Even last night, with current cvs, it played for well over an hour
without a hiccup.
-kdf

Quoting Dave Pilgrim <dpilgrim (AT) exasia (DOT) net>:

> I had the same thing with a nightly earlier in the week - I think it was
> perhaps 6/13 - Shoutcast presented only one station, a Peruvian Gospel
> channel I believe. Subsequent nightlys restored Shoutcast in my experience.
> However I still have no luck getting FLAC files to stream unbroken in any
> version post 6/04 to which I have returned again tonight after a failed
> excursion with 6/17.
>
> dp
>
>
> I have just upgraded to the latest nightly and now find that I am no longer
> able to connect to Shoutcast. I get the usual "connecting to web..... " etc.,
> then I loose the server. This happens every time so doesn't seem to be
> intermittent. I was using 5.1.6 of 2004-06-08 and that was fine. Is it me or
> is this a real problem?
>
> Roger - Newbury, UK
>
>
> ------------------------------------------------------------------------------
>
>
>

Dave Pilgrim
2004-06-17, 23:48
I had the same thing with a nightly earlier in the week - I think it was perhaps 6/13 - Shoutcast presented only one station, a Peruvian Gospel channel I believe. Subsequent nightlys restored Shoutcast in my experience. However I still have no luck getting FLAC files to stream unbroken in any version post 6/04 to which I have returned again tonight after a failed excursion with 6/17.

dp


I have just upgraded to the latest nightly and now find that I am no longer able to connect to Shoutcast. I get the usual "connecting to web..... " etc., then I loose the server. This happens every time so doesn't seem to be intermittent. I was using 5.1.6 of 2004-06-08 and that was fine. Is it me or is this a real problem?

Roger - Newbury, UK


------------------------------------------------------------------------------