PDA

View Full Version : loosing connection



abo
2004-06-16, 12:40
hi

so, i can not give you exact mesuring numbers. but the start up time of
the server is significant slower and searching music using the "search
for artist" or "search for song" takes much longer. respond time on
normal user interaction seems to be the same. i thought that this would
be debug settings due to the nightly release...

regards, patrick


> Hi Patrick,
>
> Glad things are working better for you. I'm a little concerned about
> your statement that the application is twice as slow. Can you give us
> some more details?
>
> -dean
>
> On Jun 15, 2004, at 11:23 AM, abo wrote:
>
> > hi
> >
> > thx for your answer. after updating to latest nightly build, *all*
> described problems are gone!
> >
> > i just realized that the application runs slower (about two times)
> but this is no problem...
> >
> > regards, patrick
> >
> > abo wrote:
> >
> >> hi
> >>
> >> i own a slimdevice wireless edition, but i use it on cable (100mbit
> switched). i installed the latest official build 5.1.5.
> >>
> >> i recieve very often a complete loose of the connection, which
> leads me in cut of the power of the slim device and boot it up again.
> it seems that the server works fine, due to it can re-establish the
> connection to the client after the failure.
> >>
> >> the error is definitely random, but it can be provocated using mp3
> with high bit-rates or wav samples. then may be every minute i got an
> error. by playing around with the remote control (volume up/down) the
> error comes even faster.
> >>
> >> you can find a debug log with a crash at this uri:
> http://www.x8ing.com/tmp/debug.zip
> >>
> >> i hope it contains all necessary information. i cut out just the
> playlist part, which is a library with about 20k files.
> >>
> >> regards and thx for help. i hope, i can help to improve the product.
> >>
> >> patrick heusser
> >>
> >
> >