PDA

View Full Version : Gaps in playback



Keith Leng
2004-06-07, 03:34
Hi,

I'm experiencing random gaps when playing songs. They last for a few
seconds. The distribution is very random but it probably averages out to
1 every 10 to 15 minutes. I don't think it's a resource contention
problem. Nothing else is grabbing bandwidth or CPU cycles. During the
gap, the slim executable is using 100% CPU.

Is this is a known problem? Are there any workarounds?

Thanks,
Keith

Windows XP
Server 5.1.6
Player Firmware 23

Jarad Hermann
2004-06-07, 05:22
All,

I have been experiencing the same types of gaps that Keith described. It
got to be kind of annoying after while. There seems to be no pattern to
these gaps that I have noticed, but the length and frequency were just as
you described. Any help on this issue would be great. Thanks.

Jarad

----- Original Message -----
From: "Keith Leng" <keith (AT) keith-leng (DOT) demon.co.uk>
To: <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
Sent: Monday, June 07, 2004 6:34 AM
Subject: [slim] Gaps in playback


> Hi,
>
> I'm experiencing random gaps when playing songs. They last for a few
> seconds. The distribution is very random but it probably averages out to
> 1 every 10 to 15 minutes. I don't think it's a resource contention
> problem. Nothing else is grabbing bandwidth or CPU cycles. During the
> gap, the slim executable is using 100% CPU.
>
> Is this is a known problem? Are there any workarounds?
>
> Thanks,
> Keith
>
> Windows XP
> Server 5.1.6
> Player Firmware 23
>
>