PDA

View Full Version : Feature Request digital volume lock via remote



ehk@sasktel.net
2004-06-01, 13:29
I would love to have the ability to turn the digital volume lock on and
off via the remote. Normally it's locked but it would be very handy to
be able to switch via the remote.

seanadams
2004-06-01, 13:49
At max volume it's 0db ie "passthrough" - the volume function is
bypassed so it's the same effect.

The reason for the "locked" feature is to prevent inadvertent
adjustment with the remote. If you want to adjust it with the remote
then you don't want the locked feature.



On Jun 1, 2004, at 1:29 PM, ehk (AT) sasktel (DOT) net wrote:

> I would love to have the ability to turn the digital volume lock on
> and off via the remote. Normally it's locked but it would be very
> handy to be able to switch via the remote.
>
>