PDA

View Full Version : No more sound on my Slimp3



touficjohn
2009-04-07, 04:12
Hi,

I've been reading these forums ever since I got my Slimp3 second hand (student budget bla bla....) from eBay a few months ago.

Since then my Slimp3's been working fine, no problems at all, until the day I decided to re-organise my network/power cables.

At the time the Slimp3 was playing and I moved the power cable and the music started to stutter, it was all downhill from here.
I tried everything I could think of to get the music back until eventually no sound at all. So now I have a Slimp3 that functions perfectly using the remote and the webinterface but that has no sound.

I've tried three different power supplies.
I've re-flashed the firmware.
I've reset it to factory settings.
I've lowered the bitrate in SC.
I've opened it up to see if anyone was wrong, on first glance I could'nt tell.

I think what's happened is that the initial power supply it came with from ebay was no good. Now that I've sourced the correct one its still not working.

The only time it ever makes noise is when the amp is on and you plug in the power and makes a small 2 second sound like its being switched on - thats it.

Anyway, any help would be greatly appreciated!
Thanks!

touficjohn
2009-04-12, 17:23
*Bump* :)

No one has any ideas?

Sike
2009-04-13, 13:17
Hi there

Is it a Slimp3 or a Squeezebox?

I would send you the link to the wiki overview of devices but the wiki seems to be down.

Try here:
wiki.slimdevices.com

Edit: WIki is up .. just very slow

http://wiki.slimdevices.com/index.php/HardwareComparison

BastiaanR
2009-04-13, 13:27
Did you try the Xilinx reset?
http://wiki.slimdevices.com/index.php/Hardware_Reset_commands

touficjohn
2009-04-13, 15:46
Hi there

Is it a Slimp3 or a Squeezebox?

I would send you the link to the wiki overview of devices but the wiki seems to be down.

Try here:
wiki.slimdevices.com

Edit: WIki is up .. just very slow

http://wiki.slimdevices.com/index.php/HardwareComparison

Its a Slimp3



Did you try the Xilinx reset?
http://wiki.slimdevices.com/index.ph...Reset_commands


Thanks, but you can't reset the Xilinx chip on the Slimp3 - according the Wiki that is...