PDA

View Full Version : Slimserver 5.1.5. service starts and stops again...



Johan/Rob van Dijk/Boom
2004-05-17, 05:05
Hi Dean,

I have installed the latest build of Slimserver and I can now setup the
server, but as soon as I try to setup the player the server stops. I can
restart and the server stays online. But as soon as I try to setup the
player the server dies again...

In the eventviewer is this the result:

The description for Event ID ( 0 ) in Source ( Application ) cannot be
found. The local computer may not have the necessary registry information or
message DLL files to display messages from a remote computer. You may be
able to use the /AUXSOURCE= flag to retrieve this description; see Help and
Support for details. The following information is part of the event: Can't
call method "HASH(0x20eb4f4)" on unblessed reference at
/PerlApp/Slim/Web/Setup.pm line 135.
..

And that is Chinese to me... ;-) Please help... By the way the player play
shoutcast and mp3's..


Thanks in advance for your time,

Johan



> -----Original Message-----
> From: dean blackketter [mailto:dean (AT) slimdevices (DOT) com]
> Sent: Saturday, May 15, 2004 7:44 PM
> To: Slim Devices Discussion
> Subject: [slim] Slimserver 5.1.5. service starts and stops again...
>
> Two thoughts:
>
> 1. Use the Event Viewer (Control Panels -> Administrative Tools) and
> see if there's an application error there for when the server crashed.
> Let us know what it says.
>
> 2. Try updating to the latest nightly release:
>
> http://www.slimdevices.com/downloads/nightly/latest
>
> A number of crashing bugs have been fixed in that release.
>
> -dean
>
> On May 15, 2004, at 4:51 AM, Johan/Rob van Dijk/Boom wrote:
>
> >
> >
> > Hello,
> >
> >
> >
> > I am using:
> >
> > Windows XP SP1
> >
> > Slimserver 5.1.5.
> >
> > The "oldfashioned" slimplayer firmware 2.3
> >
> >
> >
> > I have cleaned up my act. my computer and installed windows XP sp1.
> > After installing slimserver 5.1.5. I change some setting like I had
> > them all the time, but when I try to play a song my server dies and I
> > can't get it started again. Is there a solution?
> >
> >
> >
> > Anyone??
> >
> >
> >
> > Johan van Dijk
> >
> >
> >
> >
> >

kdf
2004-05-17, 09:46
This was a bug that should now be fixed in today's build.
-kdf

Quoting Johan/Rob van Dijk/Boom <boomdijk (AT) xs4all (DOT) nl>:

> Hi Dean,
>
> I have installed the latest build of Slimserver and I can now setup the
> server, but as soon as I try to setup the player the server stops. I can
> restart and the server stays online. But as soon as I try to setup the
> player the server dies again...
>
> In the eventviewer is this the result:
>
> The description for Event ID ( 0 ) in Source ( Application ) cannot be
> found. The local computer may not have the necessary registry information or
> message DLL files to display messages from a remote computer. You may be
> able to use the /AUXSOURCE= flag to retrieve this description; see Help and
> Support for details. The following information is part of the event: Can't
> call method "HASH(0x20eb4f4)" on unblessed reference at
> /PerlApp/Slim/Web/Setup.pm line 135.
> .
>
> And that is Chinese to me... ;-) Please help... By the way the player play
> shoutcast and mp3's..
>
>
> Thanks in advance for your time,
>
> Johan
>
>
>
> > -----Original Message-----
> > From: dean blackketter [mailto:dean (AT) slimdevices (DOT) com]
> > Sent: Saturday, May 15, 2004 7:44 PM
> > To: Slim Devices Discussion
> > Subject: [slim] Slimserver 5.1.5. service starts and stops again...
> >
> > Two thoughts:
> >
> > 1. Use the Event Viewer (Control Panels -> Administrative Tools) and
> > see if there's an application error there for when the server crashed.
> > Let us know what it says.
> >
> > 2. Try updating to the latest nightly release:
> >
> > http://www.slimdevices.com/downloads/nightly/latest
> >
> > A number of crashing bugs have been fixed in that release.
> >
> > -dean
> >
> > On May 15, 2004, at 4:51 AM, Johan/Rob van Dijk/Boom wrote:
> >
> > >
> > >
> > > Hello,
> > >
> > >
> > >
> > > I am using:
> > >
> > > Windows XP SP1
> > >
> > > Slimserver 5.1.5.
> > >
> > > The "oldfashioned" slimplayer firmware 2.3
> > >
> > >
> > >
> > > I have cleaned up my act. my computer and installed windows XP sp1.
> > > After installing slimserver 5.1.5. I change some setting like I had
> > > them all the time, but when I try to play a song my server dies and I
> > > can't get it started again. Is there a solution?
> > >
> > >
> > >
> > > Anyone??
> > >
> > >
> > >
> > > Johan van Dijk
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >