PDA

View Full Version : WPA password?



Steve L
2009-01-30, 19:26
What is this?

Eric Seaberg
2009-01-30, 20:09
It should only be asking for a WPA password if you have a wireless network setup that way, and since you DON'T know what that is, you're obviously seeing a neighbors wireless network. Are you running wired?

Steve L
2009-01-30, 20:31
I am.

I solved the problem as I switched to cabled.