PDA

View Full Version : "SlimServer_v2004-04-30.dmg" &"SlimServer_v2004-05-01.dmg"



Jeff Hershauer
2004-05-01, 08:58
I just downloaded and am successfully using v2004-05-01 on OS X 10.3.3. It
fixed a problem I was having with iTunes 4.5 playlists crashing the server.

Jeff

> From: "Mike Reeve" <reeve_mike (AT) hotmail (DOT) com>
> Reply-To: Slim Devices Discussion <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
> Date: Sat, 01 May 2004 11:31:56 -0400
> To: discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> Subject: [slim] "SlimServer_v2004-04-30.dmg" & "SlimServer_v2004-05-01.dmg"
>
>
> Hi
>
> Neither "SlimServer_v2004-04-29.dmg" nor "SlimServer_v2004-05-01.dmg"
> seem to want to start up under OS X 10.2.8.
>
> After installing it, clicking the Start Server button in System Preferences
> greys out the button but the Web Access button is never highlighted ...
>
> Nothing odd seems to show up in the console log ...
>
> "SlimServer_v2004-04-29.dmg" runs just fine.
>
> [Although "SlimServer_v2004-04-29.dmg" does seem to have a problem
> if you stop it from System Preferences
> and then try to re-starting it ...
> ... clicking the Start Server button greys it out for a moment and then it
> is highlighted again.]
>
> Anyone out there successfully running
> "SlimServer_v2004-04-30.dmg" or "SlimServer_v2004-05-01.dmg"
> on 10.2.8?
>
> Mike
>
>

Brian Gist
2004-05-01, 09:49
When you say successfully, do you mean its also able to play encoded
AAC files from the iTunes store?




On May 1, 2004, at 8:58 AM, Jeff Hershauer wrote:

> I just downloaded and am successfully using v2004-05-01 on OS X
> 10.3.3. It
> fixed a problem I was having with iTunes 4.5 playlists crashing the
> server.
>
> Jeff
>
>> From: "Mike Reeve" <reeve_mike (AT) hotmail (DOT) com>
>> Reply-To: Slim Devices Discussion <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
>> Date: Sat, 01 May 2004 11:31:56 -0400
>> To: discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com
>> Subject: [slim] "SlimServer_v2004-04-30.dmg" &
>> "SlimServer_v2004-05-01.dmg"
>>
>>
>> Hi
>>
>> Neither "SlimServer_v2004-04-29.dmg" nor "SlimServer_v2004-05-01.dmg"
>> seem to want to start up under OS X 10.2.8.
>>
>> After installing it, clicking the Start Server button in System
>> Preferences
>> greys out the button but the Web Access button is never highlighted
>> ...
>>
>> Nothing odd seems to show up in the console log ...
>>
>> "SlimServer_v2004-04-29.dmg" runs just fine.
>>
>> [Although "SlimServer_v2004-04-29.dmg" does seem to have a problem
>> if you stop it from System Preferences
>> and then try to re-starting it ...
>> ... clicking the Start Server button greys it out for a moment and
>> then it
>> is highlighted again.]
>>
>> Anyone out there successfully running
>> "SlimServer_v2004-04-30.dmg" or "SlimServer_v2004-05-01.dmg"
>> on 10.2.8?
>>
>> Mike
>>
>>