PDA

View Full Version : podcast xml error in 7.2.1 or 7.3.1



wesg
2008-12-26, 20:12
I was running 7.2 on a NAS, but recently moved it over to an ASUS eBox running WinXP Home.

I was running into errors playing podcasts in 7.3 and 7.3.1 so I uninstalled slimserver and from a clean install installed 7.2.1.

I am still getting an odd error when trying to play just about any podcast when selecting play from a squeezebox remote. The error messages read as follows in the slimserver log file. The display reads that the podcast has been stopped.

[08-12-26 21:51:54.2527] Slim::Player::Source::openSong (2005) Warning: Don't know how to handle content for [http://www.npr.org/rss/podcast.php?id=510221] type: xml
[08-12-26 21:51:54.2544] Slim::Player::Source::openSong (2266) Error: Can't open [http://www.npr.org/rss/podcast.php?id=510221] : Bad file descriptor
[08-12-26 21:52:17.5583] Slim::Player::TranscodingHelper::getConvertCommand (311) Error: Didn't find any command matches for type: xml format: mp3

The really odd part is that if I hit play from the website with the same player selected it plays just fine.

Why different behavior from the web server vs. the device?

Even odder yet, the above behavior is specific to a squeezebox 1 and a squeezebox 2. I have a squeezebox boom and it gives the above errors either from the remote or from the web server page.

I am more the willing to provide logs or do any testing if anyone can give me instructions on how to proceed.

Thank you very much. I realize this must be something specific to my setup, but there is very little on this machine except what it was shipped with, so I am stumped.

WesG
Cincinnati, OH