PDA

View Full Version : 7.3 and Mac



danco
2008-12-24, 11:25
I have recently upgraded SqueezeCenter from 7.2 to 7.3 (and then 7.3.1) on my Mac running OS 10.5.5 (or 10.5.6).

SqueezeCenter is set to start at login. But since the upgrade it fails to do so, I have to start it manually.

Is there anything I can do to get it working right again? Or is it a SqueezeCenter failure? I seem to recall that some people had this issue in previous versions.

auronthas
2008-12-24, 15:21
hi danco, i am a new mac user, just migrate my SC from Windows to Mac.

Please check if there is SqueezeCenter icon appears in 'System Preferences', if yes, please double click the icon, you will see 'automatically start', mine is 'when system boot'. Otherwise, reinstall SC.

Hope it helps.

danco
2008-12-25, 02:43
Thanks. But the point is that SqueezeCenter is set correctly, but is not working correctly, although it always used to work.

Reinstalling might work, but everything else is ok, so I suspect the problem would not be solved that way.

aeo12
2008-12-26, 06:31
I was unable to cleanly update from 7.2.1 to 7.3 on my Mac with 10.5.x. I did a complete re-install and it now works fine, including automatic start on computer start-up.

mooblie
2008-12-26, 06:55
Danco, do you Repair Disk Permissions (within Disk Utility) periodically? Might be worth a try - and certainly before/after any major software upgrade.

danco
2008-12-26, 13:13
I repaired permissions just before upgrading to 10.5.6. It won't harm to do so again, though I suspect it will not help.