PDA

View Full Version : Internet radio not playing



spiffin
2008-12-18, 06:31
Hello all

I have a new Duet, connected to a Netgear ReadyNAS, running SqueezeCenter 7.3 and I can't seem to play many internet radio stations.

On my controller, if I go to Internet Radio > Local (I'm in London) and select any BBC station I get an error:

Error: no items found in playlist.

Could anyone please suggest what might be wrong?

Thanks for your help.

Spiffin

mherger
2008-12-18, 07:02
> I have a new Duet, connected to a Netgear ReadyNAS, running
> SqueezeCenter 7.3 and I can't seem to play many internet radio
> stations.

There was a bug in 7.3 for ReadyNAS which broke wma streams. Please update to the 7.3.1 build.

--

Michael

spiffin
2008-12-18, 08:02
Thank you so much Michael .. all working now.

S






>

There was a bug in 7.3 for ReadyNAS which broke wma streams. Please update to the 7.3.1 build.

--

Michael

PMC
2008-12-27, 12:21
Hi there,

I am using Transporter and just got the same problem. I have upgraded my ReadyNAS NV to 7.3.1 as suggested. Unfortunately the problem remains.

Any advise would be much appreciated.

Thanks.



> I have a new Duet, connected to a Netgear ReadyNAS, running
> SqueezeCenter 7.3 and I can't seem to play many internet radio
> stations.

There was a bug in 7.3 for ReadyNAS which broke wma streams. Please update to the 7.3.1 build.

--

Michael

callesoroe
2009-01-20, 02:51
Thank you so much Michael .. all working now.

S

HI!

I have the same problem, and i am considering upgrading to 7.3.1, but I am hesitating because the "rebuffering" problem that has come with 7.3.1.
Have you had any "rebuffering" problems since your upgrade???? As long as the Internetradio works throug the Squeezenetwork I prefer this, instead
of the "rebuffering" problem.