PDA

View Full Version : Neither iPeng nor Squidgy works on my touch :(



Christian Klingspor
2008-12-06, 02:35
Hi,

I have the latest versions of both Squidgy and iPeng, but both of them crashes. I have tried the regular recommendations of rebooting, reinstalling etc, but nothing seems to help. Have also read most of what has been written here, but no luck so far. Can it be an issue with my server?

Server: Mac Mini with Mac OS 10.4.7
Squeeze Center 7.2.1
iPod touch 16G with firmware 2.2

Library: 513 Albums, 910 Artists and 6555 Songs.

All ideas are highly appreciated!
Thanks,
Christian

pippin
2008-12-06, 02:58
For iPeng: do you use a jailbreak?
HOW and WHEN does it crash? Does it show SOMETHING?
The web UI for SC works fine?

Christian Klingspor
2008-12-06, 03:15
No Jailbreak.

Starts up and connects to my server and finds my transporter and shows the now playing screen. If I do nothing, it jumps out to the touch start screen (i.e crashes). If I back uut to the album list, it crashes more or less directly. If I disable WiFi, it never crashes and I can for example go to the settings page and flush the cache, configure server etc.

And yes, the ordinary web UI works just fine (even though I don't use it that often)

pippin
2008-12-06, 03:23
This sounds a lot like a known issue with empty records to me. I supplied a patch for this to Apple early Tuesday but unfortunately it's still under review, must have caught a slow week, maybe a lot of submissions after thanksgiving weekend.
Could you mail me?
Coolio Att penguinlovesmusic dott com

Christian Klingspor
2008-12-06, 03:48
On the way!

Cheers,
Christian

idowantapickle
2008-12-06, 16:02
Hi,

can you mail us at squidgy@emccsoft.com and let us know how far you get before the app crashes please?

Thanks

pippin
2008-12-06, 16:42
Hi,

can you mail us at squidgy@emccsoft.com and let us know how far you get before the app crashes please?

Thanks

I think this is this issue:
http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=56014
May be the same for you as well. I think it's a SC 7.2.1 bug (that however should not crash our apps :-) )