PDA

View Full Version : Problem loading V2x firmware



Robert Wallace
2004-04-18, 19:27
Thanks, but I've still got the same problem. Perhaps I misunderstood what
you meant by "shut down the server hard". I shut it down and restarted it
from the Windows XP services panel. Several times during my various
attempts.

Another observation: During the "update" process, I don't see the update
progress indicator that I've read about in other emails. There's no
indication at all until the "complete" message appears in the SB display.

Is this significant? Is some child process not really getting kicked off,
but the parent assumes all went well and outputs the "complete" message?

Robert


-----Original Message-----
From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of The1FastCar
Sent: Sunday, April 18, 2004 6:33 PM
To: 'Slim Devices Discussion'
Subject: [slim] Problem loading V2x firmware


I had the same problem until I re-started the Windows SB Server.
(I Had to shut down the server hard...)

Good luck.

-----Original Message-----
From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of Robert Wallace
Sent: Sunday, April 18, 2004 6:15 PM
To: discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com
Subject: [slim] Problem loading V2x firmware


Hello,

I'm using my SqueezeBox wirelessly and I have the 5.1.3 server (Windows)
installed and my SB "upgraded" to firmware V.10 without problems.

I decided to move up to the V.21 firmware and, from instructions in the
5.1.3 release notes, uncommented the bottom two lines in the
Firmware/squeezebox.version file. When I restarted SlimServer, my SB gave me
the "Press and Hold Brightness..." message and I did (though I always seem
to have to put my SB IP address into SlimServer.) Anyway, the SB and server
both announced a sucessful update and the SB restarted and went through it's
reattachment to the server and went back to the "Press and Hold
Brightness..." message. I've been through the several times and still keep
getting the "success" message, but no real update.

I recommented the squeezebox.version lines and my SB restarted normally (in
V.10) when the server
restarted.

So, is there some trick to getting the 20 or 21 firmware update to really
happen?

Thanks,

Robert Wallace