PDA

View Full Version : Help Please! Player not found but seen it before??



pipster1972
2008-11-13, 11:04
Hello to everyone, I'm new here but a big fan of the Squeezebox so far.
Having a few problems though - can you help?

Windows XP - all up to date
BT home hub
Squeezecenter 7.2.1 (I think - latest one anyway)
Squeezebox Classic V3 - latest updates
Zone Alarm - have allowed access in program control
AVG antivirus
Spybot
Music on an external hard drive - mp3

Never a problem getting Squeezenetwork and wifi signal never lower than 60%

I have linked to squeezecenter in the past and played music from my pc no problem but I am now getting the player not found message and can't connect from SB. I was typing this message a week ago then just before I sent it I checked and the bloomin thing had connected.

I have tried re-installing Squeezecenter
I have tried turning off my firewall

Any ideas?

pipster1972
2008-11-15, 06:57
BUMP!

Plenty views but no help here or from support.

Come on - someone must have an idea.......apart from sell it!

gadgetgeek
2008-11-15, 07:14
hi,

have you tried connecting to squeezecenter through you squeezebox? You should then be able to see your squeezebox in squeezecenter on your pc. It sounds like you are connected to squeezenetwork?

Ross M
2008-11-15, 07:17
Whenever the network doesn't see my player (SB3) rebooting my modem, router
and PC works for me.


-----Original Message-----
From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
[mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com]On Behalf Of pipster1972
Sent: Saturday, November 15, 2008 8:58 AM
To: discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com
Subject: Re: [slim] Help Please! Player not found but seen it before??


BUMP!

Plenty views but no help here or from support.

Come on - someone must have an idea.......apart from sell it!


--
pipster1972
------------------------------------------------------------------------
pipster1972's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=21056
View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=55046

alZmtbr
2008-11-15, 13:23
A while back, perhaps after an AVG or Zone-Alarm update, the SB3 won't connect after restarting the PC (XP Pro). My lazy-ass solution is to restart the Slim service, either by right clicking the tray icon, or from within services (services.msc). The SB3 then connects right away. An annoyance for me -- but down right infuriating for the wife...

Is there a command line to start/stop the slim service? I recall that this was perhaps solved by delaying the starting of the slim service?

~a

eLR!C
2008-11-16, 01:56
One possibility : If you've linked your Squeezebox to the SqueezeNetwork, it won't appear in SqueezeCenter