PDA

View Full Version : Use iTunes checkbox



AndrewFG
2008-11-10, 23:46
What does the "use iTunes" check box do? (SqueezeCenter scanner can find my music library anyway...)

mherger
2008-11-11, 01:42
> What does the "use iTunes" check box do? (SqueezeCenter scanner can find
> my music library anyway...)

It tells SC to import iTunes data (if available). Little surprising, isn't it? :-)

For iTunes users this means they'll have access to iTunes playlists etc. If you don't use iTunes you best disable the plugin in the Plugins section.

--

Michael

AndrewFG
2008-11-11, 11:11
> What does the "use iTunes" check box do? (SqueezeCenter scanner can find
> my music library anyway...)

It tells SC to import iTunes data (if available). Little surprising, isn't it? :-)

For iTunes users this means they'll have access to iTunes playlists etc. If you don't use iTunes you best disable the plugin in the Plugins section.

--

Michael
I just want to ensure that it won't cause the scanner import my music library twice i.e. once via the scanner "pure" and once again via the iTunes XML library...