PDA

View Full Version : Change squeezecenter slimproto port



elgoodo
2008-10-27, 11:15
Is it possible to have squeezecenter listen on a different slimproto port from 3483?

andyg
2008-10-27, 12:50
No, 3483 is a registered port and thus the player firmware only supports connecting on that port. It's possible to change the listening port but it requires you to setup a load-balancer in front of your system that is listening on port 3483. This is what we do on SqueezeNetwork so we can run many instances per server.

nspindel
2011-07-29, 07:33
So in other words, if my isp blocks port 3483, I'm SOL for SoftSqueeze outside of my house?