PDA

View Full Version : Why does SqueezeCentre take up so much memory ?



swayzak
2008-10-25, 09:19
?

Usually well over 100MB RAM !

Is this normal ?

andynormancx
2008-10-25, 09:22
You probably want to check out this thread:

http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=54111

swayzak
2008-10-25, 09:31
You probably want to check out this thread:

http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=54111

Interesting ....

Good job I just upgraded my old P4 3.06 PC with 2GB of RAM !