PDA

View Full Version : How to snooze alarm with SB remote?



grimholtz
2008-10-17, 15:50
Hi,

I have the SB and the SB remote. How can I snooze alarms with it? I read that the remote for the SB Boom has a snooze button. If so, is there a way to map/emulate that button on the SB remote?

Thanks,
grimholtz

MeSue
2008-10-17, 15:54
The sleep button does snooze when an alarm is going off.

grimholtz
2008-10-17, 16:08
oh. cool. how long is the snooze for when "sleep" is pressed?

lrossouw
2008-10-17, 16:38
you can set the time:

go to settings\ players\alarm clock.

i think the default is 9 mins.

grimholtz
2008-10-17, 17:21
you can set the time:

go to settings\ players\alarm clock.

i think the default is 9 mins.

Found it, thanks. No way to set it when connected to SqueezeNetwork? Is the setting there static at 9 mins?

max.spicer
2008-10-18, 11:39
Found it, thanks. No way to set it when connected to SqueezeNetwork? Is the setting there static at 9 mins?

Really? Did you check the squeezenetwork web interface? I don't know if it's there, but would think it's worth a bug report if it's not.

The default snooze length is 9 minutes, so this should be what SN uses by default too.

Max

grimholtz
2008-10-18, 13:48
yep, it's there. didn't think to look at the new squeezecenter (new for me). thanks for the idea!

lrossouw
2008-10-21, 04:59
Found it, thanks. No way to set it when connected to SqueezeNetwork? Is the setting there static at 9 mins?

Sorry answered for the SqueezeCentre. Not sure what it is on the SqueezeNetwork.