PDA

View Full Version : modifying menu



sand
2008-10-14, 03:45
Hi all,
How much is it possible to modify the menu system on the SB3?
I would for instance like to have some of my favourite radio stations and dynamic playlists in the root level, so people not used to the system can use it more easily..

ModelCitizen
2008-10-14, 05:00
It's partially possible to adjust the menus on both the SBs and controllers. Look at player settings on SBs and settings/home menu on controller.

Unfortunately it is not possible to add single items or playlists to the top level (home menu). However, the nmore people vote for this bug the more likely it will become:

http://bugs.slimdevices.com/show_bug.cgi?id=9358

MC

sand
2008-10-14, 05:14
ok, thanks. I'll vote!

upstatemike
2008-10-14, 07:10
I almost think there are two separate issues:

First is the ability for users to modify the top menu which is covered by bug 9358. I think I saw a note that the target for this bug has been pushed off with no current estimate of when it might be addressed.

The second issue is to provide a simplified interface for casual users, elderly users, guests, etc. This does not require an extensive framework for user modification but could be a preset option that trades some functionality for ease of use. Maybe this would require less work than a configurable top menu and so could be implemented sooner?

ModelCitizen
2008-10-14, 11:44
The second issue is to provide a simplified interface for casual users, elderly users, guests, etc.
Unfortunately they probably do not have a top menu in common.

MC