PDA

View Full Version : Is this possible - network question?



AZed
2008-10-05, 11:45
I have a wired cable/dsl router with 3 desktop computers and my SB3 connected via ethernet. Is it possible to connect to my network from a laptop with wifi using the wireless capability of the sb3 as a sort of access point?

thanks,
Rich

peecee
2008-10-05, 12:21
No, the sb3 is not a bridge.

MrC
2008-10-05, 12:36
Perhaps more correctly, it is a bridge, but cannot act as an AP. See:

http://slimdevices.custhelp.com/cgi-bin/slimdevices.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=5997&p_created=1168549341&p_sid=9VR5oBfj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX 3Jvd19jbnQ9MSwxJnBfcHJvZHM9MCZwX2NhdHM9JnBfcHY9JnB fY3Y9JnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9YnJpZGdl&p_li=&p_topview=1

peecee
2008-10-05, 12:56
Ah, I had it backwards...thanks for the correction.