PDA

View Full Version : SB3 and Now Playing stuck in Slacker



tamanaco
2008-09-24, 07:17
I just noticed that the Now Playing screen does not update in the SB3 when playing tunes from Slacker. The info of the 1st song played from Slacker gets stuck in the info screen. The SC Web UI and Moose work fine they are updated with each subsequent Album/Track information played from Slacker. I'm using Today's SC 7.2.1 build.

tamanaco
2008-09-26, 05:38
Am I the only one experiencing this issue with my SB3, Slacker and SC? When the SB3 is playing Slacker stations via SN the Now Playing screen works as expected. This only happens when I listen to Slacker stations via SC. The info in the Now Playing screen only displays the info of the first track played. The only way to refresh the Now Playing screen is to select anything, but a Slacker station. As I say before, the Web UI player panel and Moose update the information as expected while the SB3 is connected to Slacker via the SC.

tamanaco
2008-09-29, 13:46
Can someone, please, verify for me that your "SB3" player screen updates the track info when switching to the next track while playing a Slacker station via the SqueezeCenter (not the SqueezeNetwork). I've been using the latest SC7.2.1 and SC 7.3 with the same bad result. Anyone?

toby10
2008-09-29, 14:20
Can someone, please, verify for me that your "SB3" player screen updates the track info when switching to the next track while playing a Slacker station via the SqueezeCenter (not the SqueezeNetwork). I've been using the latest SC7.2.1 and SC 7.3 with the same bad result. Anyone?

Mine is functioning fine via SC7 with Slacker. All songs & artists listed on SB3 and Boom from Slacker as it should.

SC7.2, XP

EDIT: Yes, skips too.

tamanaco
2008-09-29, 14:38
Mine is functioning fine via SC7 with Slacker. All songs & artists listed on SB3 and Boom from Slacker as it should.

SC7.2, XP

EDIT: Yes, skips too.

I'm going to test going back to 7.2... Maybe the latest 7.2.1 and 7.3 are the issue... Back in a few.

tamanaco
2008-09-29, 14:58
Same thing with today's SC 7.2 build... What Firmware version are you using in your SB3 and what SC7.2 build? I'm using firmware version 112

toby10
2008-09-29, 15:04
Same thing with today's SC 7.2 build... What Firmware version are you using in your SB3 and what SC7.2 build? I'm using firmware version 112

SqueezeCenter Version: 7.2 - 22900 @ Tue Aug 26 11:27:23 PDT 2008 - Windows XP - EN - cp1252

Player Firmware Version: 112

tamanaco
2008-09-29, 16:43
Went back all the way to the earliest SC 7.2 build I was able to quickly find 23230 09/21/08 - Same issue - Xilink reset and factory reset the SB3 against both the SC 7.2 and 7.3 builds - No dice. When back to the earliest SC 7.3 build 23170 09/13/08 - Maybe next time. I sat and starting looking at the installation log of my SC server and noticed that I had installed MusicInfoSCR ver. 4.2.5 recently (Not the official release... a version I found in a post somewhere) Went to back to MusicInfoSCR 4.2.0 - More of the same. Disabled the MusicInfoSCR Plugin... BINGO! The Slacker screen in the SB3 updates as expected. So, I guess the issue is with MusicInfoSCR plugin. toby10, are you using the MusicInfoSCR plugin?

Bully
2008-09-29, 17:01
Am I the only one experiencing this issue with my SB3, Slacker and SC? When the SB3 is playing Slacker stations via SN the Now Playing screen works as expected. This only happens when I listen to Slacker stations via SC. The info in the Now Playing screen only displays the info of the first track played. The only way to refresh the Now Playing screen is to select anything, but a Slacker station. As I say before, the Web UI player panel and Moose update the information as expected while the SB3 is connected to Slacker via the SC.

I have had problems with the "Now Playing" screensaver since I upgraded to 7.2. It gets stuck on the 1st song and that's it.

toby10
2008-09-30, 03:26
Went back all the way to the earliest SC 7.2 build I was able to quickly find 23230 09/21/08 - Same issue - Xilink reset and factory reset the SB3 against both the SC 7.2 and 7.3 builds - No dice. When back to the earliest SC 7.3 build 23170 09/13/08 - Maybe next time. I sat and starting looking at the installation log of my SC server and noticed that I had installed MusicInfoSCR ver. 4.2.5 recently (Not the official release... a version I found in a post somewhere) Went to back to MusicInfoSCR 4.2.0 - More of the same. Disabled the MusicInfoSCR Plugin... BINGO! The Slacker screen in the SB3 updates as expected. So, I guess the issue is with MusicInfoSCR plugin. toby10, are you using the MusicInfoSCR plugin?

Yup, I use MusicInfoSCR v4.2.0 without issue.

toby10
2008-09-30, 03:27
I have had problems with the "Now Playing" screensaver since I upgraded to 7.2. It gets stuck on the 1st song and that's it.

This is only happening on Slacker?

tamanaco
2008-09-30, 04:50
This is only happening on Slacker?

Yes, only with Slacker stations when connected to via the SC server with MusicInfoSCR enabled. It also works fine when connected "directly" to the SqueezeNetwork (no plugins).

toby10
2008-09-30, 05:18
Yes, only with Slacker stations when connected to via the SC server with MusicInfoSCR enabled. It also works fine when connected "directly" to the SqueezeNetwork (no plugins).

Yes, I'm aware it is just a Slacker issue with you. :) I was refering to Bully.

I suppose you could disable or try other settings of MusicInfoSCR to eliminate that as the potential problem. Though I highly doubt MusicInfoSCR is your issue. :(

Very strange..........

tamanaco
2008-09-30, 06:10
I suppose you could disable or try other settings of MusicInfoSCR to eliminate that as the potential problem. Though I highly doubt MusicInfoSCR is your issue. :(

Very strange..........

Something changed in my setup that broke MusicInfoSCR. I got my hands on SC 7.2 - 22900 from Tue Aug 26 and I experienced the same problem. Now I don't think the issue is SC. I'm about to start changing settings in MuicInfoSCR and disabling other plugins to see if I find the problem.