PDA

View Full Version : Softsqueeze v0.3



Tim Long
2004-04-08, 07:44
Richard et al, just a thought. Since this SoftSqueeze thing is so useful
for remote use outside of the normal home network, would it be possible
to take a DNS host name at startup instead of an IP address? That would
make life so much easier for DynDNS users.

Regards,
Tim

> -----Original Message-----
> From: discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com
> [mailto:discuss-bounces (AT) lists (DOT) slimdevices.com] On Behalf Of
> Richard Titmuss
> Sent: Wednesday 7 April 2004 10:18
> To: Slim Devices Discussion
> Subject: [slim] Softsqueeze v0.3
>
> Hi,
>
> Softsqueeze version 0.3 is now available at
> http://softsqueeze.sourceforge.net.
>
> A big thanks to Graham, Dolf, Dean and Peter for helping out
> with this one.
>
> New features include:
> - 'Excession' skin.
> - Support for Flac, Ogg Vorbis, AAC, uncompressed WAV and AIFF audio.
> - Synchronization with Squeezebox and Slimp3 **.
> - Improved slim protocol support.
> - Detects when connection to slim server is lost, and reconnects.
> - Quick link to slim server web interface.
> - Improved keyboard support.
>
> ** - Synchronization is still work in progress. Just don't
> try and listen to them both in the same room yet, might drive
> you crazy ;-)
>
>
> Regards,
> Richard
>
>

rtitmuss
2004-04-08, 07:55
Tim,

It does. It is just a badly worded label on the options dialog :-)

Regards,
Richard


----- Original Message -----
From: "Tim Long" <Tim (AT) long-family (DOT) com>
To: "Slim Devices Discussion" <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
Sent: Thursday, April 08, 2004 3:44 PM
Subject: [slim] Softsqueeze v0.3


> Richard et al, just a thought. Since this SoftSqueeze thing is so useful
> for remote use outside of the normal home network, would it be possible
> to take a DNS host name at startup instead of an IP address? That would
> make life so much easier for DynDNS users.
>
> Regards,
> Tim
>

Thomas B. Malsbury
2004-04-08, 09:08
Tim,

I have been using my DynDNS name since v0.1. I just typed it in the IP
address field, and it seems to work fine. I am using v0.3 now on an XP
Machine and it hasn't given me any problems yet.

Tom

----- Original Message -----
From: "Tim Long" <Tim (AT) long-family (DOT) com>
To: "Slim Devices Discussion" <discuss (AT) lists (DOT) slimdevices.com>
Sent: Thursday, April 08, 2004 10:44 AM
Subject: [slim] Softsqueeze v0.3


> Richard et al, just a thought. Since this SoftSqueeze thing is so useful
> for remote use outside of the normal home network, would it be possible
> to take a DNS host name at startup instead of an IP address? That would
> make life so much easier for DynDNS users.
>
> Regards,
> Tim
>