PDA

View Full Version : Urlwitzer distro back up!



Eric Lyons
2004-04-07, 17:55
Yes, sorry, this release requires a 4GB root partition. It really only
needs about 650MB, but I've been building machines that end up with
lots of development stuff on them.

If you've got no other disk, give me a couple of days and I'll try and
upload a version that requires less root.

Eric.

--- Felix Mueller <fcm4711 (AT) yahoo (DOT) com> wrote:
> Hi Eric, hi Michael
>
> I also get this patitioning error.
>
> "Could not allocate requested partitions:
> Partitioning failed: Could not allocate partitions
> as primary partitions".
>
> This is on a real machine. There are only a IDE
> CD-ROM and a IDE HD connected.
>
> Might the problem be the size of the HD? Is there
> a minimum HD size requirement? I tried with a spare
> 1.6GB HD.
>
> Thanks
> Felix
>
>
> --- Michael Herger <mherger (AT) jo-sac (DOT) ch> wrote:
> > > Yes, sorry, it's ide only. Can VMWare be
> > configured this way?
> >
> > Yes. But it still get the error message "could not
> > allocate requested
> > partitions". I'll see if I find a real machine to
> > test it tomorrow.
> >
> > Michael
> >
> > > For everyone's reference, the file is 303136768
> > bytes long.
> > >
> > > Eric.
> > >
> > >
> > > --- Michael Herger <mherger (AT) jo-sac (DOT) ch> wrote:
> > >> Hi
> > >>
> > >> I'm currently installing URLWitzer on VMWare. One
> > problem, though...
> > >>
> > >> > You need a PC with:
> > >> > 128MB RAM
> > >> > bootable CD-ROM drive
> > >> > Ethernet NIC (connected to DHCP network with
> > Internet gateway)
> > >> > big hard disk
> > >>
> > >> This must be IDE, not SCSI? Anaconda stopped with
> > an error talking
> > >> about
> > >> hda. But VMWare installs SCSI devices by default.
> > >>
> > >> Second try: "Could not allocate requested
> > partitions: partitioning
> > >> failed.
> > >> Could not allocation partitions as primary
> > partitions". Do we have to
> > >>
> > >> partition it manually?
> > >>
> > >> --
> > >>
> > >> Michael
> > >>
> > >>
> >
> -----------------------------------------------------------
> > >> http://www.jo-sac.ch/lindenberg - die JO des SAC
> > Lindenberg
> > >> http://www.jo-sac.ch - JO-SAC
> > inoffiziell!
> > >> http://photo.jo-sac.ch - mein kleines
> > Photoalbum
> > >>

mherger
2004-04-08, 03:53
You warned us about removing the CD after installation... I just wondered
why it took more than 4h to install it :-).

> Yes, sorry, this release requires a 4GB root partition. It really only
> needs about 650MB, but I've been building machines that end up with
> lots of development stuff on them.

Ok, successfully installed it on my VMWare machine with a larger partition
(5GB). It's running fine! Only problem now: I don't have any CD audio at
the office :-/. Well, there's a long week-end to come...

Regards,

Michael

> If you've got no other disk, give me a couple of days and I'll try and
> upload a version that requires less root.
>
> Eric.
>
> --- Felix Mueller <fcm4711 (AT) yahoo (DOT) com> wrote:
>> Hi Eric, hi Michael
>>
>> I also get this patitioning error.
>>
>> "Could not allocate requested partitions:
>> Partitioning failed: Could not allocate partitions
>> as primary partitions".
>>
>> This is on a real machine. There are only a IDE
>> CD-ROM and a IDE HD connected.
>>
>> Might the problem be the size of the HD? Is there
>> a minimum HD size requirement? I tried with a spare
>> 1.6GB HD.
>>
>> Thanks
>> Felix
>>
>>
>> --- Michael Herger <mherger (AT) jo-sac (DOT) ch> wrote:
>> > > Yes, sorry, it's ide only. Can VMWare be
>> > configured this way?
>> >
>> > Yes. But it still get the error message "could not
>> > allocate requested
>> > partitions". I'll see if I find a real machine to
>> > test it tomorrow.
>> >
>> > Michael
>> >
>> > > For everyone's reference, the file is 303136768
>> > bytes long.
>> > >
>> > > Eric.
>> > >
>> > >
>> > > --- Michael Herger <mherger (AT) jo-sac (DOT) ch> wrote:
>> > >> Hi
>> > >>
>> > >> I'm currently installing URLWitzer on VMWare. One
>> > problem, though...
>> > >>
>> > >> > You need a PC with:
>> > >> > 128MB RAM
>> > >> > bootable CD-ROM drive
>> > >> > Ethernet NIC (connected to DHCP network with
>> > Internet gateway)
>> > >> > big hard disk
>> > >>
>> > >> This must be IDE, not SCSI? Anaconda stopped with
>> > an error talking
>> > >> about
>> > >> hda. But VMWare installs SCSI devices by default.
>> > >>
>> > >> Second try: "Could not allocate requested
>> > partitions: partitioning
>> > >> failed.
>> > >> Could not allocation partitions as primary
>> > partitions". Do we have to
>> > >>
>> > >> partition it manually?
>> > >>
>> > >> --
>> > >>
>> > >> Michael
>> > >>
>> > >>
>> >
>> -----------------------------------------------------------
>> > >> http://www.jo-sac.ch/lindenberg - die JO des SAC
>> > Lindenberg
>> > >> http://www.jo-sac.ch - JO-SAC
>> > inoffiziell!
>> > >> http://photo.jo-sac.ch - mein kleines
>> > Photoalbum
>> > >>