PDA

View Full Version : how do I add RSS feeds in information browser?



hammond
2008-08-23, 16:43
how do I add RSS feeds in information browser?

when I go to "information browser" there are no settins but "save changes".

When I go to "RSS news ticker" I add several rss feeds, but they just dont apear in the squeesebox even if they are in the fields in "rss news ticker".

anybody how knows?

bpa
2008-08-23, 17:15
Go to Infobrowser on the SC Web page under Extras and add new entries just like Favorites or click on pencil icon to edit exsiting ones.

ThomP
2008-08-25, 06:16
Go to Infobrowser on the SC Web page under Extras and add new entries just like Favorites or click on pencil icon to edit exsiting ones.

Like Hammond says, there is no place to enter (or change) entries in the information browser part - or at least some of us can't find them:-)

bpa
2008-08-25, 06:31
What version of SC are you using ?

In 7.0 - you add the entries in Settings/Plugins/Info browser and click on the hyperlinked word "edit"

In 7.1 (and higher) - you edit and add entries like Favorites from the main web UI under Extras.

ThomP
2008-08-25, 07:09
What version of SC are you using ?

In 7.0 - you add the entries in Settings/Plugins/Info browser and click on the hyperlinked word "edit"

In 7.1 (and higher) - you edit and add entries like Favorites from the main web UI under Extras.

Ahh, that's just too simple - I was looking in the settings (SC 7.1) :)

hammond
2008-08-25, 08:23
thank you! got it!

I had the nokia 770 panel. it hust didnt have all the buttons!

going for the original now...