PDA

View Full Version : Website menus broken?



cliveb
2008-08-05, 00:38
This morning it seems that the menus across the top of the website appear to be broken in some way - instead of the (fairly) neat graphical tabs across the top, I get plain text that flows down the page. Have tried IE6, Firefox 2 & 3, Opera, Safari, and it's the same in all browsers. I haven't tried IE7 (don't have it installed).

Has there been some sort of update in the last 12 hours that might have done this?

mherger
2008-08-05, 00:46
> This morning it seems that the menus across the top of the website
> appear to be broken in some way - instead of the (fairly) neat
> graphical tabs across the top, I get plain text that flows down the
> page. Have tried IE6, Firefox 2 & 3, Opera, Safari, and it's the same
> in all browsers. I haven't tried IE7 (don't have it installed).

Giving a URL would be most helpful.

--

Michael

kesey
2008-08-05, 01:00
>
Giving a URL would be most helpful.

--

Michael

Good morning Michael, this is a copy of what shows up:

http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=50687


Home of the Squeezebox™ & Transporter® network music players.

*
Buy Now
o Players & Controllers
o Accessories
o Resellers
o Sales FAQ
*
Product Info
o Transporter®
o Squeezebox™ Duet
o Squeezebox™ Classic
o Squeezebox™ Controller
o Squeezebox™ Receiver
o SqueezeCenter
o Reviews
*
Support
o Phone Support
o Email Support
o Downloads
o Documentation
o FAQ
o Sales FAQ
*
Community
o Resources
o Forums
o Wiki
o Plugins
o Partners
o Newsletter
*
About Us
o Company
o News
o Press
o Resellers
o Directions
o Help Wanted

Home

* Home
* Community
* Forums


Go Back Slim Devices : Community : Forums > User Forums > General Discussion > Website menus broken?

carp
2008-08-05, 01:03
URL: http://forums.slimdevices.com/

Uluen
2008-08-05, 01:05
It looks like the CSS is sick.

funkstar
2008-08-05, 01:36
All of the CSS files for the "Logiskin" are supposed to be here:
http://www.slimdevices.com/css/

Folder doesn't appear to exist though.

Someone also needs to tweak the page template, the last CSS is being linked twice :)

http://www.slimdevices.com/css/page_specific_styles.css

mherger
2008-08-05, 01:47
> Good morning Michael, this is a copy of what shows up:
>
> http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=50687

Oops, this happens if you don't visit the forums, but follow on the mailing list :-). I only checked www.slimdevices.com.

I'll let our webmasters know. Thanks!

--

Michael

funkstar
2008-08-05, 06:06
Oops, this happens if you don't visit the forums, but follow on the mailing list :-). I only checked www.slimdevices.com.

I'll let our webmasters know. Thanks!
The Wiki is also foobar'ed.

All it's style sheets point to http://test.skins.slimdevices.com/wiki.slimdevices.com/css/ which doesn't appear to exist