PDA

View Full Version : Can the Duet run with this setup



Big AAC
2008-07-07, 12:40
Hi,

can the duet run with Slimserver 6 or do i need to upgrade to Squeezecenter 7?

I am currently running a QNAP TS-109 II which has Slimserver 6 (not sure the exact version), will this be able to connect to the duet??

Alternatively, if i was just to buy the Duet controller to run with my existing SB3 would this still work?



thanks

aubuti
2008-07-07, 12:45
You need SqueezeCenter 7.0 or later to use either the SB Receiver or the SB Controller (Receiver + Controller = Duet).

Big AAC
2008-07-07, 12:46
You need SqueezeCenter 7.0 or later to use either the SB Receiver or the SB Controller (Receiver + Controller = Duet).

ok thanks.

can Squeezecenter 7 work on the QNAP?

and i'm assuming the SB3 still works as normal with SC7?

Mnyb
2008-07-07, 12:49
Duet needs SqueezeCenter 7.x.x

But the controller works perfectly with all players as it's realy commanding the server (SqueezeCenter) which controls the players.

So slimp3 sb1,2,3 transporter softsqueeze no problem ?

I have an SB3 and a duet (SBC + SBR) this works perfectly.

Edit: types to slow :-)

pfarrell
2008-07-07, 13:02
> So slimp3 sb1,2,3 transporter softsqueeze no problem ?

I don't have a slimp3, but have SB1, 2, and transporter.
Controller works fine.

Needs SqueezeCenter, 7.* or higher



--
Pat Farrell
http://www.pfarrell.com/