PDA

View Full Version : Replace broken VFD display?



rybber
2008-06-27, 22:30
Hi

Yesterday, my daughter unfortunately dropped my Squeezebox v3 (classic) unit on the floor, causing the VFD to puncture I think. Now there is no display whatsoever (because the vacuum is gone I think). The player works fine though.

Is there any way I can fix the SB by replacing the VFD or is it too complicated an operation?

Thanks!

mherger
2008-06-28, 00:57
> Is there any way I can fix the SB by replacing the VFD or is it too
> complicated an operation?

You should probably contact support at slimdevices dot com.

Michael

rybber
2008-06-28, 01:09
It's already done. But I maybe some of you people have experiened the same, so I'd try here as well :)