PDA

View Full Version : remote for original squeezebox



kowen1
2008-06-25, 15:54
Does the remote available from accessories shop work with the original squeezebox product?

Thanks
Keith

pfarrell
2008-06-25, 17:11
kowen1 wrote:
> Does the remote available from accessories shop work with the original
> squeezebox product?

Yes for SqueezeBox 1. I have several. I don't have a SliMP3, others will
fill in for that.

--
Pat Farrell
http://www.pfarrell.com/

mparry
2008-06-27, 15:06
I just checked and it will work with a slimp3