PDA

View Full Version : Has Slimserver any dependencies?



badbob
2008-06-10, 23:49
On my brothers laptop after installing and rebooting it displays "starting slimserver" but then stops. Tried both 6.5.3 and 7.0.2 A couple of times after rebooting, or manually starting it myself it works but more often or not it doesn't. Works fine on my HTPC server. I might have disabled some windows services, but I couldn't spot any dependencies required by SS. Might need a fresh Windows install but rather not do that again.

mherger
2008-06-11, 00:19
Some more information about the system (including firewall/antivirus)
might give us some idea. And give us a look at the server.log file, too.

Michael

badbob
2008-06-11, 00:26
Hmm I just remembered it has AVG8 free..
Firewall is disabled.

I can't find server.log on mine. Searched the directory not there.

mherger
2008-06-11, 00:42
What about the server.log (you'll find it in the All Users profile)?

Michael