PDA

View Full Version : ReadyNas 7.01



spc337
2008-05-14, 23:09
I've removed 7.0 and installed 7.01. Now I can't see SqueezeCenter from a webbrowser. Any ideas?

Howard Passman
2008-05-15, 02:11
Man, I can't tell you how happy I am after moving SC and the works from ReadyNAS to a Shuttle PC. Everything runs as it supposed to and even the plug-ins I use are working right out of the chute. I'm gonna throw the OS and SC on a compact flash to SATA adapter, put a RAID board in this with two drives and it still all fits on the shelf next to my CD player. Took only an hour to load everything and get back to listening to music, which is what I bought the SB for in the first place.

Anyone looking for a good used ReadyNAS Duo :-)

Howard

spc337
2008-05-15, 08:37
I tend to agree with you but I'm trying to help a buddy get his working. Any thoughts on getting the Readynas working?

Matt Wise
2008-05-15, 09:09
I've removed 7.0 and installed 7.01. Now I can't see SqueezeCenter from a webbrowser. Any ideas?

What version of ReadyNas are you running ... please make sure its 4.01. I'd check on the ReadyNas forums, as their engineers are quite active over there and have been a great help for the few users who have had a problems with the package.

Howard Passman
2008-05-15, 11:05
I second what Matt said. I was running 7.0.1 on my ReadyNAS without your issue. Every other issue, but that one :-)

Good luck.

Howard

mikel51
2008-05-15, 16:39
I recently had a similar issue when updating SC versions. I found that running CleanSlimServer (available for download at the ReadyNAS support site) solved the problem.

balahir
2008-05-16, 07:37
I also have the same problem. After upgrading to version 7.01 for my ReadyNAS I can not connect through the web interface. I just get a blank page that tries to connect to the correct address for a few seconds, and then nothing.

I will try the cleanslimserver.

balahir
2008-05-16, 08:21
I also have the same problem. After upgrading to version 7.01 for my ReadyNAS I can not connect through the web interface. I just get a blank page that tries to connect to the correct address for a few seconds, and then nothing.

I will try the cleanslimserver.

Did not work. Can I downgrade to 7.0 ?

balahir
2008-05-16, 10:37
Did not work. Can I downgrade to 7.0 ?

Success! I re-installed 7.01 after running cleanslimserver, and now I can access SC as before.