PDA

View Full Version : can't connect to squeezecenter over internet using softsqueeze



chazk13
2008-05-13, 06:51
OK...I know this has been gone over before but i'm baning my head against the wall on this one.

Using Squeezecenter 7.0. All ports on my firewall seem to be ok, but when i try to connect via softsqueeze i get the following error:

Connection Failed
Please check server settings.


In the SS options im putting http://mydomain.dyndns.org:9000 as the Sqeezecenter hostname. Same value is set in the networking tab.

Any suggestions?

chazk13
2008-05-13, 16:50
Anyone have any suggestions?

Eric Seaberg
2008-05-13, 18:46
I don't think you want the 9000 in there. Mine works without it.

Sike
2008-05-14, 00:15
I have 3483 TCP/UDP open as well as 9000 TCP and all works fine