PDA

View Full Version : **bugs.slimdevices.com -- Down For Maintenance**



Matt Wise
2008-05-08, 10:21
We are taking Bugzilla down for maintenance and moving it to a new server. Please be patient as we make the move. It should only take a couple hours for everything to move properly and for DNS to update.

Matt Wise
2008-05-08, 11:32
We are taking Bugzilla down for maintenance and moving it to a new server. Please be patient as we make the move. It should only take a couple hours for everything to move properly and for DNS to update.

Bugzilla has been moved. If you point to http://74.201.85.76 you should see it come up directly. DNS is still propogating ... but depending on your ISP, any time now you should get pointed to the working bugzilla when you load up http://bugs.slimdevices.com.

funkstar
2008-05-08, 11:52
Just to confirm, the new server is working here and DNS has propogated

(Nildram ADSL, UK)

Ben Sandee
2008-05-08, 12:10
On Thu, May 8, 2008 at 1:32 PM, Matt Wise <
Matt.Wise.393u0b1210271702 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:

>
> Bugzilla has been moved. If you point to http://74.201.85.76 you should
> see it come up directly. DNS is still propogating ... but depending on
> your ISP, any time now you should get pointed to the working bugzilla
> when you load up http://bugs.slimdevices.com.
>

I'm having trouble logging into the new server, I'm pretty sure my
username/pw are correct. It doesn't give me any error message just as if I
never submitted the login.

Probably related, even though I go to bugs.slimdevices.com, the server
redirects to http://74.201.85.76 for me. The login form is submitted to
bugs.slimdevices.com again and I bet my login cookie is being set for *.
slimdevices.com but is correctly not sent to the 74.201.85.76 address I'm
redirected to immediately.

Ben

Matt Wise
2008-05-08, 12:23
On Thu, May 8, 2008 at 1:32 PM, Matt Wise <
Matt.Wise.393u0b1210271702 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:

>
> Bugzilla has been moved. If you point to http://74.201.85.76 you should
> see it come up directly. DNS is still propogating ... but depending on
> your ISP, any time now you should get pointed to the working bugzilla
> when you load up http://bugs.slimdevices.com.
>

I'm having trouble logging into the new server, I'm pretty sure my
username/pw are correct. It doesn't give me any error message just as if I
never submitted the login.

Probably related, even though I go to bugs.slimdevices.com, the server
redirects to http://74.201.85.76 for me. The login form is submitted to
bugs.slimdevices.com again and I bet my login cookie is being set for *.
slimdevices.com but is correctly not sent to the 74.201.85.76 address I'm
redirected to immediately.

Ben

Unfortunately thats a frustrating issue with Bugzilla... Everything should work fine for you once DNS has propogated and your system sees bugs.slimdevices.com as resolving to 74.201.85.76.

Ben Sandee
2008-05-08, 12:27
On Thu, May 8, 2008 at 2:23 PM, Matt Wise <
Matt.Wise.393wbn1210274701 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:

>
> Unfortunately thats a frustrating issue with Bugzilla... Everything
> should work fine for you once DNS has propogated and your system sees
> bugs.slimdevices.com as resolving to 74.201.85.76.
>
>
Oh I see. the old bugs.slimdevices.com is redirecting me. Makes sense now.

Ben

Ben Sandee
2008-05-08, 12:28
On Thu, May 8, 2008 at 2:27 PM, Ben Sandee <tbsandee (AT) gmail (DOT) com> wrote:

> On Thu, May 8, 2008 at 2:23 PM, Matt Wise <
> Matt.Wise.393wbn1210274701 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
>
> >
> > Unfortunately thats a frustrating issue with Bugzilla... Everything
> > should work fine for you once DNS has propogated and your system sees
> > bugs.slimdevices.com as resolving to 74.201.85.76.
> >
> >
> Oh I see. the old bugs.slimdevices.com is redirecting me. Makes sense
> now.
>

FWIW, I restarted dnsmasq on my NAT and everything works perfectly.

Ben

Mitch Harding
2008-05-13, 09:33
When I try to connect, I am seeing the following:
Software error:

Can't connect to the database.
Error: Unknown MySQL server host 'db01' (2)
Is your database installed and up and running?
Do you have the correct username and password selected in localconfig?


For help, please send mail to the webmaster (webmaster (AT) slimdevices (DOT) com),
giving this error message and the time and date of the error.


On Thu, May 8, 2008 at 2:28 PM, Ben Sandee <tbsandee (AT) gmail (DOT) com> wrote:

>
>
> On Thu, May 8, 2008 at 2:27 PM, Ben Sandee <tbsandee (AT) gmail (DOT) com> wrote:
>
> > On Thu, May 8, 2008 at 2:23 PM, Matt Wise <
> > Matt.Wise.393wbn1210274701 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
> >
> > >
> > > Unfortunately thats a frustrating issue with Bugzilla... Everything
> > > should work fine for you once DNS has propogated and your system sees
> > > bugs.slimdevices.com as resolving to 74.201.85.76.
> > >
> > >
> > Oh I see. the old bugs.slimdevices.com is redirecting me. Makes sense
> > now.
> >
>
> FWIW, I restarted dnsmasq on my NAT and everything works perfectly.
>
> Ben
>
>
>

Mitch Harding
2008-05-13, 10:51
Seems to be working now!

On Tue, May 13, 2008 at 11:33 AM, Mitch Harding <mitcharf (AT) gmail (DOT) com> wrote:

> When I try to connect, I am seeing the following:
> Software error:
>
> Can't connect to the database.
> Error: Unknown MySQL server host 'db01' (2)
> Is your database installed and up and running?
> Do you have the correct username and password selected in localconfig?
>
> For help, please send mail to the webmaster (webmaster (AT) slimdevices (DOT) com),
> giving this error message and the time and date of the error.
>
>
> On Thu, May 8, 2008 at 2:28 PM, Ben Sandee <tbsandee (AT) gmail (DOT) com> wrote:
>
> >
> >
> > On Thu, May 8, 2008 at 2:27 PM, Ben Sandee <tbsandee (AT) gmail (DOT) com> wrote:
> >
> > > On Thu, May 8, 2008 at 2:23 PM, Matt Wise <
> > > Matt.Wise.393wbn1210274701 (AT) no-mx (DOT) forums.slimdevices.com> wrote:
> > >
> > > >
> > > > Unfortunately thats a frustrating issue with Bugzilla... Everything
> > > > should work fine for you once DNS has propogated and your system
> > > > sees
> > > > bugs.slimdevices.com as resolving to 74.201.85.76.
> > > >
> > > >
> > > Oh I see. the old bugs.slimdevices.com is redirecting me. Makes
> > > sense now.
> > >
> >
> > FWIW, I restarted dnsmasq on my NAT and everything works perfectly.
> >
> > Ben
> >
> >
> >