PDA

View Full Version : SB3 stuck in a loop



Mousey
2008-05-04, 14:33
For some reason my SB3 has started playing the selected song over and over again. If I select an album, it just plays the first song over and over and over. If I select an individual song it does the same. I can play other tracks by using the FFWD & REW buttons, but then it just plays that track forever.

I've rescanned the music library and done a factory reset on the SB3. No difference.

Any clues?

DVB
2008-05-04, 14:37
Have you checked your Repeat settings?

/DVB

Mousey
2008-05-04, 14:43
Please enlighten me - I haven't a clue where these are.

DVB
2008-05-04, 14:49
There is a Repeat button on the remote, which would loop through the following settings: Repeat Current Song -> Repeat Playlist -> Repeat Off. Just try to keep pressing it repeatedly until you see "Repeat Off" on the screen.

/DVB

Mousey
2008-05-04, 14:49
DOH! Just found a big button on the remote with 'repeat' written on it. That'll be the one then.

I am manually inept.

DVB
2008-05-04, 14:50
It seems I was somewhat late with my reply :)

/DVB