PDA

View Full Version : Restarting the server in SC?



charlesr
2008-05-02, 01:58
Sorry if I'm being dim, but in my (XP install) slimserver, I used to right click on the icon to stop and start (e.g. after putting a plugin in the plugin folder). Now in squeezecenter, that option is no longer there and so I've been going to to control panel/admin/services and restarting it there. Is there an option in SC somewhere that I'm missing? Thanks.

mherger
2008-05-02, 02:24
> Sorry if I'm being dim, but in my (XP install) slimserver, I used to
> right click on the icon to stop and start (e.g. after putting a plugin
> in the plugin folder). Now in squeezecenter, that option is no longer
> there and so I've been going to to control panel/admin/services and
> restarting it there. Is there an option in SC somewhere that I'm
> missing?

No. This menu item is gone if SC is run as a service. In many cases it didn't work due to permission issues. Thus it was more confusing than helpful.

--

Michael

charlesr
2008-05-02, 02:51
Lovely. Many thanks.